Kommentek

Címkék

Feedek

A Simpson család - A film

2007.06.27. 00:56 RMP


Mivel a blog még teljesen új, van néhány kötelező bevezető kör, amit pár nap alatt le kell futnunk.

A Simpson család a 18. évadban járó amerikai rajzfilm-sorozat, túl van a 400. epizódon. Nagyjából a legeredetibb, legironikusabb, legviccesebb tévésorozat, nálunk a néhai TV3 és a Viasat3 eljutott a 16. évadig a vetítéssel, de jelenleg itthon egy tévé sem adja, és a részek DVD-n sem hozzáférhetők.

Ami miatt várhatóan hamarosan újra ébred némi magyar érdeklődés a sorozat iránt, az a mozifilm: A Simpson család - A film címmel augusztus 9-től látható Magyarországon. Több mint 10 éve tervezték az alkotók a filmet, ami a tengerentúli bemutatót követő harmadik héten szinkronizálva kerül a magyar mozikba.

A film cselekménye röviden: "Homernak meg kell mentenie a világot a katasztrófától, amiért egyedül ő maga a felelős"

Ez pedig az első előzetes a magyar szinkronnal, Székhelyi József kiváló magyar Homérjával (a magyar szinkronról később bővebben)

3 komment

Címkék: youtube trailer simpson család afilm

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsons.blog.hu/api/trackback/id/tr13106756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Homér 2007.06.27. 01:01:14

Nincs jobb sorozat, srácok!

Ádám 2007.09.26. 13:02:06

A film sajnos nem volt méltó a Simpsons rajzfilmek színvonalához: az üvegbúra belső felén motorozás nem csak lehetetlen, de nem is túl ötletes. Nem szoktak ilyen slampos dolgokat tenni a Simpsons rajzfilmekbe, főleg nem így...
Szóval nem nézném meg újra a végét, de az elejét bármikor.

MRT 2008.05.31. 15:36:06

Ádám,szerintem igenis jó volt a film,és tele volt jó poénokkal pl.:távcsöves,pókmalac.
süti beállítások módosítása