Kommentek

Címkék

Feedek

Trailer-elemzés: A Simpson család - A film

2007.06.27. 12:45 RMP


Szerencsére a Simpson család augusztus 9-ei bemutatója már vészesen közel, sőt, a várható (némi) hype-ot meglovagolva a Viasat3 újra vetít, méghozzá még nyáron a legújabb,18. évadot!

Nem árt a mozifilmre kicsit felkészülni, érdemes nekilátni a hivatalos trailernek és a három kisebb teasernek. Szép Quicktime-ban itt elérhetők: Teaser 1, Teaser 2, Teaser 3, Trailer.

Kicsit csúnyább, de máris kattintható verzióban íme a trailer:


Lássuk hát, mi látható az előzetesben!

"Becsület és becstelenség, család és ellenségek, július és augusztus között választóvonalat fognak húzni. Majd kiszínezik sárgára" - kezdődik a bemutató, ami várhatóan senkinek nem fogja elvenni a kedvét a filmtől.

Miután Homér összeveszik a szánhúzó kutyákkal, ígéretet kapunk arra, hogy egy régi titokra derül fény. A titok természetesen minden Simpson-titkok legnagyobbika: melyik államban is fekszik Springfield város? 

Az előzetesből kiderül mely négy állam határán van: Ohio, Nevada, Maine és Kentucky! A négy állam természetesen egyáltalán nem határos, a titokra sosem derül fény, Springfield az egyik legnépszerűbb városnév szerte az Államokban.

Ezután egy totemoszlop emelkedik ki a földből, Mr. Burns erőmű-tulajdonos nem ad áramot a városnak, hanem Apura, Wiggum rendőrfőnökre és Hibbert doktorra szabadítja vérebeit. Látjuk, hogy az egész város Homér fejét követeli, aki nem hajlandó bocsánatot kérni ("a >bocsánat< szót olyan gyakran koptatják meggondolatlanul manapság"). A fő szereplők felsorolása után (köztük az elsüllyedő Green Day együttessel) Bart rég ígért teljes előlnézeti meztelenséget mutató képsorai látszanak.

Szóval augusztus 9. Fény derül a titokra!

3 komment · 2 trackback

Címkék: youtube trailer afilm

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsons.blog.hu/api/trackback/id/tr38107008

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: flores exoticas para pintar 2017.10.07. 13:59:10

Inspiráció: 43 modern konyha - Konyhasziget

Trackback: Echar un vistazo a este sitio web. 2017.10.06. 20:58:32

Ady Endre vs. Kertész Imre - Kultúrpart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kallok 2007.07.06. 18:03:57

Nem úgy volt, hogy élő szereplők játszák? én még emlékszem egy olyan spot-ra, mikor Marge száll ki egy kopott volvo combiból!

RMP 2007.07.07. 16:28:56

kallok:
Erre gondolhatsz: www.youtube.com/watch?v=CkfauJ8O7TI

Ez vicces, meg élőszereplős, de nincs köze a filmhez. Asszem a Sky One csinálta reklámnak, amikor az Egyesült Királyságban ők vették át a sugárzást a Channel 4-tól (vagy fordítva?).

rejni · http://rejni.multiply.com 2007.07.09. 19:19:47

Sziasztok!
Én azért örülök, hogy nem élőszereplős. Ez így az igazi.:-)
süti beállítások módosítása