Kommentek

Címkék

Feedek

Kiderült, hol van a Simpson család Springfieldje

2007.07.12. 18:14 RMP

A Simpson család állandó visszatérő poénja, hogy melyik amerikai államban is található Springfield. Bár az hamarosan elkészülő mozifilm egyik előzeteséből kiderült, hogy mely négy állam határán van: Ohio, Nevada, Maine és Kentucky! A négy állam természetesen egyáltalán nem határos. Springfield gyakorlatilag a legnépszerűbb városnév az Államokban.

A Simpsons mozifilm bemutatóját azonban az egyik Springfield kisvárosban fogják megejteni, és ehhez a USA Today versenyt hirdetett a városok között. A versenyt a Vermont-beli Springfield nyerte (lakosság: 9000), pályázati filmjükben egy Homér-hasonmás egy óriás rózsaszín fánkot kergetett. A bemutatónak helyt adó 100-fős mozin kívül a valódi Springfieldben is van tekepálya, kocsma, börtön - és egy közeli atomerőmű is.

A magyarországi bemutatónak várhatóan a magyarországi Budapest (nem a többi) fog helyt adni. Viszontlátásra!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsons.blog.hu/api/trackback/id/tr5116869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása