Kommentek

Címkék

Feedek

Arcok: Quimby polgármester

2007.06.27. 01:54 RMP

A Simpson család elképesztő mennyiségű másod- és harmadvonalbeli visszatérő szereplővel rendelkezik. Springfield város életében nyilván meghatározó a demokrata polgármester, Joe Quimby karaktere.

Amikor a helyi jobbszél rádiós Birch Barlow azzal vádolta élő adásban, hogy Quimby írástudatlan, adócsaló, házasságszédelgő és fű-fogyasztó, a polgármester kis növényei öntözése közben így vágott vissza: "Hé, már nem is vagyok írástudatlan!".

Quimby 1986 óta Springfield polgármestere, számtalanszor újraválasztották, annak ellenére, hogy többször fényt derült csalásaira, visszaéléseire. Bár beismerte, hogy az adófizetők pénzén gyilkoltatta meg ellenjelöltjeit, mégis nagy többséggel újra választották, amikor népszerű szólásával válaszolt: "Egy igazi kis rossz fehér fiú vagyok!".


2000-ben indult az elnökválasztáson, elnökválasztási kampányoldala még mindig elérhető a weben. Kiderül többek közt, hogy kampányát a Springfield Atomerőmű (Homér munkahelye) támogatta. Megválasztása esetén Joe támogatná a bevándorlást Oroszországból és a Fülöp-szigetekről, és más sztriptíztáncos-exportáló országokból.

Az elnökválasztást nem nyerte meg.

Szólj hozzá!

Címkék: quimby arcok

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsons.blog.hu/api/trackback/id/tr21106765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása