Kommentek

Címkék

Feedek

A ma esti Simpson család a Viasat3-on - 18x01

2008.01.23. 20:50 RMP


Nagy nap ez a mai, hiszen 18:35-től újra minden nap Simpson család magyar tévén, a Viasat3-on. A legjobb tévésorozat ami készült, jó szinkronhangok, érdemes most felvenni a ritmust. Ha minden igaz, ma a 18. évad (a legújabb) első epizódja következik. Kicsit persze mindegy is, hiszen a Simpsons minden epizódja önálló. Tulajdonképpen nincs részeken átívelő történetszál.

A mai rész címe eredetileg The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer volt, maffiás lesz, a főszereplő Fat Tony. Az Otto által vezetett iskolabusz lerobban, a helyben táborozó Metallica Otto helyett mégis a vakondszerű Hans Molemannel lép le, aki randizott Lars nagymamájával. Bart veszi át az iskolabuszt, amiért Ottót felfüggesztik, és a Simpson szülőknek kell a több gyereket is iskolába vinniük. A kocsiba beszáll a kis Michael is, akiről kiderül, hogy a gengszter Fat Tony fia.

Lisa barátkozik csak össze a kis Michaellel, akitől mindenki rohadtul parázik a maffiás családi kapcsolat miatt. Michael azonban a konyhaművészet iránt érez affinitást.

Egy kis időre Homér lesz a bandafőnök (amíg Fat Tony kórházban), és Barttal együtt pénzt hajtanak be Ropi bohócnál és a kocsmáros Moe-nál is (kiderül, hogy némi védelmi pénzért a maffia tartja távol Springfieldtől a McDonald's-t és a Burger Kinget - hogy a Ropi-féle silány Krusty Burger legyen az egyedüli a városban).

Végül kiderül, hogy Michaelnek vannak saját üzelmei, amibe Lisa nem szólhat bele. Kisautókkal játszik.

- Az elhúzó autó platóján a Metallica a Master of Puppets című 1986-os számát játssza
- Michael gyakorlatilag Michael Corleone hangját és hajstílusát kapta
- Homér szerint a Cápamese minden idők legjobb gengszterfillmje


 

2 komment

Címkék: viasat3 simpson család 18.evad epizodok

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsons.blog.hu/api/trackback/id/tr64114807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tila. 2007.07.09. 23:29:55

természetesen a Soprano családot akarták kifigurázni ezzel a résszel :) Maffiózók 4ever :D
süti beállítások módosítása