Kommentek

Címkék

Feedek

A Guardian infói a Simpson család filmről

2007.07.08. 23:27 RMP


Július 6-án londoni újságírók láthattak 10 percet egy tesztvetítésen a Simpson család mozifilmből. Két cikkében a Guardian az alábbi új infókat osztja meg a filmről (kicsit spoilerek):


A környezetvédőkről és a vallásról elsöprő tiszteletlensségel szól a mozifilm, ahogyan azt a sorozat tizennyolc szezonja alatt már megszokhattuk. A legnagyobb tapsot az a jelenet aratta, ahol egy Homérral szemben elvesztett fogadás után Bart meztelenül gördeszkázik át a városon. Lisa környezetvédő aktivistának áll és beleszeret egy fiatalemberbe, aki vagy Bono fia, vagy nem.

A Simpsons-alkotó atyaúristan Matt Groening szerint "Amerikában mindig van valaki, aki megsértődik valamin, szóval bosszantjuk őket, ez része a műsor vonzerejének". "Szórakoztatunk és a közönség egy részét bosszantjuk is".


"Egy férfinak hallgatnia kell a feleségére" - Al Jean producer szerint erről szól a film. A Springfield-i Tónál valamilyen környezetvédelmi témájú segélykoncertet tartanak (támogató a Duff Beer), itt a fellép Green Day együttes mérgezést szenved és megfullad. A temetés hatására Marge spirituális "felfedezőútra indul" - ez bármit is jelent majd.

Bart meztelenül gördeszkázó jelenete állítólag annyira brilliáns, hogy kicsit sem szabad lelőni. Ennyi spoiler mára elég is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: simpson család afilm

A bejegyzés trackback címe:

https://simpsons.blog.hu/api/trackback/id/tr100114278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása